Christa, Beleidsadviseur HRM

Bij Nestas voel ik me echt thuis!

Ik werk graag bij Nestas omdat we groot genoeg zijn om mooie ontwikkelingen op te kunnen zetten en we klein genoeg zijn om in verbinding met elkaar te zijn. Zo ga ik regelmatig naar de scholen om alle collega's goed te leren kennen. Bij Nestas doen we wat we zeggen, zijn we praktisch ingesteld en werken we met elkaar aan goed onderwijs en werkplezier.
 

Laura, Kwaliteit en onderwijsteam

De pijlers van Nestas spraken mij aan;het beste onderwijs voor ieder kind, het zijn de medewerkers die het doen, een warm nest met kansen voor iedereen en het samen éen. Daar wil je aan bijdragen.

Tijdens de gesprekken heb ik ook ervaren dat het echt samen één is. Je wordt gezien. Samen met de vakkennis die eenieder heeft, wordt er samengewerkt en vanuit diverse perspectieven gekeken. Nestas gaat voor kwalitatief, goed en toekomstgericht onderwijs, waarbij professionaliteit in de manier van werken wordt getoond.
Het onderzoekend handelen vind ik zelf ook belangrijk en zo wordt er gewerkt aan onderbouwde keuzes. Het inclusieve onderwijs triggert en daardoor kan je zeggen; het mooiste wat je en kind kan geven is een kans.