Leerkracht, student, directeur of oriënterend in het onderwijs? Leer ons kennen! 22 januari is er weer een nieuwe Nestas Aan Tafel. 

Meld je aan via deze link en houd onze socials in de gaten voor actuele informatie! 

Werken bij Nestas

Interesse in een baan in het onderwijs? Dan is Nestas Scholengroep dé werkgever in de regio!

Nestas scholengroep, voortgekomen uit een fusie tussen OPOD en SKOBA, vormt sinds januari 2022 het schoolbestuur van 22 openbare en katholieke basisscholen, verdeeld over 25 locaties in Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Gorinchem, waaronder 8 katholieke basisscholen en 14 openbare basisscholen. Nestas biedt binnen haar stichting een scala aan onderwijsconcepten en één openbare basisschool voor speciaal onderwijs. Zo kennen we naast onze traditionele basisscholen tevens inclusief onderwijs, scholen met plusconcepten, Montessori-, Dalton- en Jenaplanscholen. Deze schoollocaties worden door diverse expertises ondersteund op ons bestuurskantoor. Bij Nestas gaan wij voor het beste onderwijs voor ieder kind. Dit kunnen wij alleen bereiken met vaardige, gemotiveerde, vitale, betrokken én verbonden medewerkers. Aantrekkelijk en goed werkgeverschap staat bij ons hierdoor hoog in het vaandel. Investeren in de kwaliteit van ons onderwijs betekent dus óók investeren in onze medewerkers.

Vacatures

Nieuwsgierig waarom onze collega's graag bij Nestas werken? Klik op de foto en bekijk het filmpje:

Solliciteren?

Dit kan directe online! Hier vind je een overzicht van onze huidige vacatures.

Zij-instromer

Ben je werkzaam in een andere sector, maar wil je de overstap maken naar het onderwijs in een functie met een hoge maatschappelijke relevantie? Neem dan contact met ons op!

Contact

Wil je meer weten over het werken bij Nestas Scholengroep en wat wij jou te bieden hebben? Neem dan contact op met Jacqueline Kornet (Medewerker HRM) via telefoonnummer 078-6321616.