Wat biedt Nestas jou als werknemer?

  • Een professioneel onderwijsklimaat dat werk maakt van de vorming van leerlingen tot zelfbewuste mensen die midden in de samenleving staan. We ondersteunen je bij het uitoefenen van deze belangrijke en mooie taak.
  • Werken voor een enerverende, ondernemende en vooruitstrevende organisatie in een professionele werkomgeving met ambitieuze vakmensen.
  • Aandacht; bij Nestas word jij als medewerker gezien en gehoord! Jouw leidinggevende weet wat er speelt, wat jouw ambities zijn en wat jij hierin nodig hebt.
  • Diverse doorgroeimogelijkheden van onderwijsassistent naar leraarondersteuner of leerkracht, van leerkracht tot IB-er of schoolleider. Of misschien een bovenschoolse staffunctie op ons bestuurskantoor?
  • Wij investeren tijd in jouw ontwikkeling door middel van ontwikkelgesprekken, coaching en intervisie of faciliteren hierin door het bekostigen van een opleiding die leidt tot het verwezenlijken van jouw ambities. Zo bieden bijvoorbeeld onze bovenschoolse coaches startende leerkrachten de nodige begeleiding en wordt een aantal leerkrachten via een intern traineeship opgeleid tot schoolleider.
  • Nestas biedt iedere medewerker toegang tot een e-learning omgeving waarin een enorm aanbod aan cursussen en trainingen te vinden is. Ook bieden wij incompany trainingen aan zoals de opleiding tot intern begeleider of schoolleider.
  • De mogelijkheid tot meedenken in bovenschoolse ontwikkeling bijvoorbeeld ICT, Communicatie en Marketing. Medewerkers zijn geregeld betrokken bij bovenschoolse projecten door deelname in projectgroepen.
  • Verbinding tussen de collega's op diverse schoollocaties maakt dat we van elkaar kunnen leren, elkaar kunnen inspireren en gebruik kunnen maken van elkaars expertise. Hierdoor groei jij als medewerker en maakt het Nestas een krachtige, kwalitatief goede en leuke organisatie.
  • Een breed aanbod in scholen; diverse onderwijsconcepten, dichtbij huis, of juist wat verder weg. Een grote school of juiste de kleine wijkschool, het is allemaal mogelijk!
  • Zeer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Naast de arbeidsvoorwaarden die voortvloeien uit de cao PO (denk hierbij naast het maandsalaris aan o.a. 8,33% eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld, professionaliseringsbudget, pensioenopbouw bij het ABP en tien weken vakantie per jaar) biedt Nestas een aantrekkelijke fitnessregeling, een fietsregeling, collectieve zorgverzekering en een (tijdelijke) hogere reiskostenvergoeding voor de medewerkers die verder van school wonen.